Οι περισσότερες από εμάς, ιδιαίτερα όσες ανήκουμε στις νεαρότερες ηλικίες έχουμε συνδέσει τη ρόμπα με τις αγαπημένες μας γιαγιάδες! Κάπως έτσι και ίσως όχι άδικα “κόλλησε” στο μυαλό μας και την έχουμε απορρίψει από τις επιλογές μας για ρούχα σπιτιού!


Η σταδιακή εξέλιξη της μόδας, όμως, δεν θα μπορούσε να μην παρασύρει στο διάβα της και το “παρεξηγημένο” αυτό ρούχο, το οποίο μπήκε στο μικροσκόπιο των ειδικών της μόδας και δη όσων εξειδικεύονται στα εσώρουχα και το homewear και μεταλλάχθηκε στο πιο χουχουλιάρικο ρούχο που μπορούμε να έχουμε για να αισθανόμαστε ζεστές και άνετες στον πιο αγαπημένο μας χώρο, το σπίτι μας!

Άλλαξε ύφασμα και χρώμα και μας παρουσιάζεται στις πιο παιχνιδιάρικες εκδοχές της, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε μια για πάντα τη “ρόμπα της γιαγιάς” και να τη λατρέψουμε κυριολεκτικά!Στο Underwear4You θα βρείτε τις ρόμπες που ταιριάζουνε περισσότερο σε εσάς! Ροζ, κόκκινη ή μπλε, fliss ή βαμβακερή... Δες μερικές από τις προτάσεις μας παρακάτω ή βρες τη δική σου ρόμπα κάνοντας κλικ εδώ!