Εντάξει, οι επιλογές στο ανδρικό ντύσιμο είναι σχετικά περιορισμένες και το πέρασμα του χρόνου δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές στη γκαρνταρόμπα τους, ειδικά συγκρίνοντάς τα με όσες αλλαγές φέρνει η μόδα για τις γυναίκες.

Ωστόσο, είναι μερικές μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες μπορούν σταθερά να αναδεικνύουν το ντύσιμο ενός άνδρα. Οι κάλτσες, όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην ανδρική ένδυση-υπόδηση.

Υπάρχουν μερικά tips που αφορούν στις ανδρικές κάλτσες που αν τα ακολουθήσουν οι άνδρες, τότε το ντύσιμό τους θα είναι πάντοτε κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτο!

Το χειμώνα δεν φοράμε κοντά καλτσάκια, τα λεγόμενα σοσονάκια. Αν σας βολεύουν, τότε σίγουρα πάμε... πάσο. Δε μπορούμε, όμως, να μην επισυμάνουμε ότι είναι λιγάκι αντιαισθητική ο γυμνός αστράγαλος ενός άνδρα μέσα στο καταχείμωνο!

Προσέχουμε ιδιαίτερα το χρώμα της κάλτσας! Είναι απαραίτητο να ταιράζει με αυτό των παπουτσιών αλλά και του παντελονιού που επιλέξαμε.

Δεν φοβόμαστε τα σχέδια και τα χρώματα στις κάλτσες. Μπορεί η αγορά και η χρήση μόνο μαύρων καλτσών να αποτελεί μια safe επιλογή, ωστόσο δεν είναι πάντοτε και η σωστότερη.

Δείτε ακόμη περισσότερα σχέδια, αλλά και κάλτσες για πιο ειδικές περιπτώσεις με ένα κλικ ΕΔΩ!