Οι φούστες και τα φορέματα είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα! Τώρα το χειμώνα, βέβαια, καθίσταται άκρως απαραίτητος ο συνδυασμός τους με καλσόν προκειμένου να προτατευθούμε κατά το δυνατόν περισσότερο από το τσουχτερό κρύο.

Ένα καλσόν, όμως, δεν λειτουργεί μόνο ως προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αναδεικνύει και πολλές φορές εξυψώνει ένα outfit σε κάτι το μοναδικό!

Για πολλές γυναίκες τα καλσόν είναι φετίχ και λατρεύουν να δημιουργούν ολόκληρες συλλογές και να τα αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεσή τους!


Η δανδέλα, από τις πιο ισχυρές τάσεις που προτείνονται από τους διεθνείς οίκους τώρα μπορεί να φορεθεί και σε καλσόν!


Βρείτε το Off Black καλσόν της Mura με σχέδιο δανδέλας εδώ.

Το αγαπημένο σε όλες μας μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να αποκτήσει άλλη διάσταση συνδυάζοντάς το με ένα άκρως εντυπωσιακό και... σέξυ καλσόν όπως το Oroblu trend, το Playboy Diva ή το ρομαντικό πουά Penti.


Και για εσάς που θέλετε να κρύψετε τυχόν ατέλειες των ποδιών ή να προστατευθείτε ακόμη περισσότερο από το κρύο υπάρχει η πιο παιχνιδιάρικη επιλογή του Mura Costina.Η συλλογή καλσόν του Underwear4you δεν σταματά εδώ, αφού περιλαμβάνει καλσόν με λαστέξ για εσάς που θέλετε να σμιλεύσετε το σώμα σας στο λεπτό ή ειδικά καλσόν για εγκύους με ειδική φόρμα για την κοιλίτσα!